Ny artikelserie om dejting

Jag ska börja med en ny artikelserie här på bloggen: dejting. Den ska handla om mina tankar och erfarenheter. I nuläget vet jag inte exakt vad jag specifikt kommer skriva om, men det kommer att visa sig.

Idén till det här kom från att jag länge funderat på att börja nätdejta. Jag har gjort det av och an, rätt halvhjärtat förut. Nu vill jag dock pröva det på nytt, lite mer seriöst den här gången. För att hjälpa mig på traven, har jag tänkt skriva om det. Då tänkte jag också att varför inte göra det på bloggen. Kanske det är någon som finner min resa genom dejtingens värld intressant, lärorik eller helt enkelt rolig att läsa.

Välkommen!

2 reaktioner till “Ny artikelserie om dejting”

    1. Alla mina blogginlägg kommer automatiskt som statusuppdateringar på Facebook, så ja, du kan följa bloggen via Facebook (om du inte vill prenumerera genom rss eller e-post, vill säga).

      Kul att du är intresserad.

Kommentera